WAKEBOARD PÁLYA ÉPÍTÉS

Amikor már sikerült kiválasztanod a helyszínt, hogy holszeretnéd megépíteni saját wakeparkodat, akkor mi azt digitálisan is elhelyezzük neked a legfőbb szempontokat szemelőtt tartva.

Elsősorban nagyon fontos, hogy a pálya formája és a kanyarok száma minden rider számára tökéletes legyen. A pálya feszessége a másik fontos szempont ez alapján határozzuk meg az egyeneseid hosszát és helyezzük el az ellensúlyokat.

Nagyon fontos, hogy az induló állás a megfelelő helyre kerüljön két szempontból is. Az egyik a húzó kötelek hossza miatt(ez ha nem megfelelő egy pálya image-t teheti tönkre). A másik szempont a pálya biztoságos és gondmentes üzemelése érdekében.

Amikor megvan a páya formálya és az indító stég helye, akkor következnek az elllensúlyok. Ezek elhelyezése az egyik legfontosabb mivel ez nagymértékben befolyásolja a pálya építési idejét és költségeit.

Elvégezzük a teljes helyszíni felmérések számodra, hogy a terveken pontosan meghatározhassuk az ellensúlyok, oszlopok és induló stég pozícióját.

Kiváló csapatunknak köszönhetöen garantálni tudjuk , hogy az terven szereplő pálya, úgyanolyan jól fog a kinézni a valóságban mint a papíronFontos számunkra, hogy a park építésekor a tulajdonos és csapata is részt vegyen a munkákba, hogy az alapvető tudást megszerezzék a pálya karbantartásához. Így a később nem okoz majd problámát a napi és havi általános karbantartás. Ennek eredménye pedig egy boldog pálya tulajdonos és egy képzett személyzet.

Parkjain átgondoltak és biztonságosak pontosan ezért, hogy ezt biztosítani tudjuk válaljuk komplett wakeparkok kivitelezési munkáját egészen a földméréstől a tanácsadásig, telepítést és betanítást illetve a mükődés megkezdés utáni szerviz és alkatrész támogatás.

Éves szinten cégünk a karbantartási szerződés alapján egy alkalommal megvizsgálja a pálya állapotát és felméri a személyzet technikai tudását és amenniyben szükséges frissíti azt. Bármilyen  egyéb kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal!

Szolgáltatások amiket nyújtunk:

  • Segítünk az elképzelésed megvalósításában(üzletiterv, helyszínrajzok ls engedélyek beszerzése támogatása)
  • Wakeboard pálya és elempark tervezése (2/3D verzióban)
  • Pálya és kiegészítő alkatrész ellátasa hiánytalanul.
  • Gyors szervízháttér 0-24
  • Kiképezzük csapatodat és téged, hogy mindent tudj a saját pályádról
  • Átadjuk több éves tapasztalatunkat wakeparkok müködtettéséről.