PARK ÉS PÁLYA FEJLESZTÉS

Park és pályakorszerűsítés

Minden wakeboard pálya ugyanúgy néz ki és egyforma elemekből áll, de akkor mitől jobb az egyik a másiknál, hát részben attól, hogy a korral nem csak a sport hanem a pályák is fejlődtek. Ez a fejlődési lépcsőt bárki könnyen behozhatja, hogy a pályája még gazdaságosabban és könyedébben müködjön. Ennek érdekében válalljuk meglévő pályák korszerűsítését. Ez alatt mit értünk.

Személyzeti továbbképzések A nálad dolgozó személyzet technikai tudását frisstjük, hogy a pálya karbantartása és esetleges hibák elhárítása minnél gyorsabban és gördülékenyen történjen. Emellett válalljuk a kiszolgáló személyzet betanítását mint wakeboard okatótkat, hogy a Te ügyfeleid nagyobb sikerélménnyel  távozzanak és mihamarabb visszatérjenek hozzád barátaikkal.

Karbantartás Válalljuk kábelpályák és 2 oszlopos wakeboardpályák általános karbantartását a simább és gördülékenyebb üzemelés érdekében.

Formába hozzuk a pályád Amennyiben szükséges emelünk a pálya konzoljainak magasságán, megnöveljük az ellensúly méretét,  hogy neked egy igazán feszes és csúszható pályád legyen.

Elempark Wakeboard elemek és wakepark kiegészítők egyre nagyobb szerepet töltenek be a sportban. Ezáltal mi segíthetünk neked megtalálnia tökéletes setup-ot a pályádhoz. Amennyiben már rendelkezel ilyen kiegészítőkkel, de már kezdenek kicsit megkopni akkor mi vállaljuk ezek felújítását vagy akár átalakítását is.