PARK ÉS ELEM TERVEZÉS

Van már egy pályád vagy épp építed azt, de nem tudod, hogy milyen elemeket helyezel el, mi segítünk neked, akár a parkod 0-ról való megtervezésében, akár már meglévő elem parkod bővítésében vagy felújításában.

Amennyiben rendelkezel egy elképzeléssel, hogy mit szeretnél akkor a wakepark elemkínálatunkat és egyéb pályakiegészítőket megtalálsz a webshopunkban, de ha még nem vagy biztos magadban, hogy mi lenne a legjobb döntés akkor vedd fel a kapcsolatot csapatunkkal és Ők készségesen segítenek neked.

Cégünk tisztában van azzal, hogy egy wakepark számára menyire fontos, hogy az elem parkja kifogástalan és változatos legyen. Egyedi Phantom moduláris termék családunknak köszönhetően akár saját magad által összeválogatott darabokból építheted meg egyedi elemeidet. Ennek köszönhetően a későbbiekben nem kell egy komplett elemet megvásárolnod, hanem elég ha egy új alkotórész venned és máris variálhatod a parkod kinézetét.

Viszont ha valami különlegesre vágy és van ötleted, hogy milyen elemet szeretnél, annak sincs akadálya, mert csapatunkkal konzultálva, közösen megtervezzük az elemet neked és le is gyártjuk.

A Wakepark elemek mellett cégünk más kiegészítőket is kínál a pálya tulajdonosok számára. A pályák fontos kiegészítő az úszó járdák, napozó stég rendszerek, hullámtörők, induló stégek és minden más amire egy wakeparknak szüksége lehet. A webshopunkba minden ezekkel a termékekkel kapcsolatos információt megtalálsz.