MASSIVE TECHNOLOGIES KFT.

Célunk olyan termékek paletta fejlesztése, létrehozása, amellyel egyaránt kiszolgálhatjuk a nagytőkés- és a magán igényeket elérhető áron (a jelenlegi magas piaci árú termékek a kisvállalkozásoknak, magánszemélyek és önkormányzatok, számára kevésbé elérhető).

A hagyományos wakeboard park termékeken és tervezési, kivitelezési szolgáltatásainkon kívül műanyag és fém újításokkal is teret szeretnénk hódítani.

A Massive Technologies egy technológiai- és fejlesztőközpont, ahol regionális és globális innovációk születnek meg.

A fejlesztési folyamatba mérnököket, egyetemi hallgatókat, sportolókat is bevonunk.

Projektjeink sport tevékenységhez kapcsolódnak.

 

Csapatunk kíváló szakemberekből áll, elméleti és gyakorlati tapasztalattal (mérnöki-, műszaki tudás, kivitelezés, kábelpályaüzemeltetés,rekreáció menedzsment, wakeboardsport ismerete, piacismeret).

2015-ben fogalmazódott meg bennünk egy fejlesztéssel és gyártással foglalkozó vállalkozás létrehozása, mely a termékek tervezésénél és kivitelezésénél a legoptimálisabb sportélményt és üzemeltőti megtérülést is figyelembe veszi.

Immáron 15 éves sportpályafutási, üzemeltetésbeli, karbantartásbeli és technológiai tapasztalattal bírunk. A 2000-es évek elejétől kezdődően mindketten a wakeboard sport népszerűsítén szorgoskodunk maximális elkötelezettséggel.

A Wakeboard sport egyre nagyobb népeszerűsődése és a minőségi termék iránti igény nővekedésnek köszönhetően látjuk eme iparágba való bekerülésünk lehetőségét.

Minnél több tapasztalot szereztünk haza és külföldi útjaink során annál inkább körvonalazódott, hogy milyen fejlesztések és újítások szükségesek, ahhoz, hogy cégünk versenyképes legyen a jővőben a piacon jelenlévő hasonló cégekkel szemben.

Hosszú évek alatt  kiépített kapcsolat rendszerünknek köszönhetően  tudjuk garantálni termékeink minőségét, a határidők pontos betartását illettve a kiváló szervízháttér biztósítását.

Célunk olyan termékekpaletta fejlesztése, létrehozása, amellyel egyaránt kiszolgálhatjuk a befektetői- és a magán igényeket elérhető áron (a jelenlegi magas piaci árú termékek a kisvállalkozásoknak, magánszemelyek és önkormányzatok, számára kevésbé elérhető).

A hagyományos wakeboard park termékeken és tervezési, kivitelezési szolgáltatásainkon kívűl műanyag és fém újításokkal is teret szeretnénk hódítani.

„Környezettudatos és felhasználóbarát innovatív terveinkkel előremutató és maradandó értéket alkotunk”

Hoschek Attila & Papp László

WAKEBOARD VERSENYZŐK

Valamilyen Valaki

Rövid szöveg jöhet ide az adott emberről. 1 vagy 2 mondat


valami
valami@valami.hu

Valamilyen Valaki

Rövid szöveg jöhet ide az adott emberről. 1 vagy 2 mondat


valami
valami@valami.hu

Valamilyen Valaki

Rövid szöveg jöhet ide az adott emberről. 1 vagy 2 mondat


valami
valami@valami.hu

Valamilyen Valaki

Rövid szöveg jöhet ide az adott emberről. 1 vagy 2 mondat


valami
valami@valami.huÁLLÁSLEHETŐSÉGEK